Vacancy Consultant Customer Support

Ovotrack zoekt een medior Consultant Customer Support, die wat van de wereld wil zien

Ovotrack. Knows where your egg goes.

Wie is Ovotrack?
Het traceren van eieren is vandaag de dag een noodzaak. We willen weten waar onze eieren vandaan komen en wat ermee gebeurt, voordat ze op ons bord belanden. Ovotrack heeft dit mogelijk gemaakt. Wij zijn een klein, maar groeiend bedrijf met bijna 25 medewerkers, dat een softwaresysteem heeft ontwikkeld waarmee we eieren kunnen traceren, vanaf de boer tot aan de supermarkt. We doen dit vanuit Amerongen, maar we bedienen inmiddels klanten over de hele wereld. Daarbij leveren we niet alleen de software, maar ook de benodigde hardware. Hiermee ontzorgen we onze klanten van A tot Z.

Wat zoeken we?
Ovotrack groeit door. En daarom zoeken we versterking voor onze afdeling Customer Support. Ben jij onze nieuwe medior Consultant Customer Support?
 
Wat ga jij doen, als jij onze nieuwe collega wordt? 
Jij wordt de steun en toeverlaat voor onze klanten. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. 
 
Ons team van enthousiaste supportconsultants zit te springen om versterking. Want met zoveel nieuwe klanten wordt het lastig om de aandacht te verdelen. En elke klant is voor ons superbelangrijk. En heeft dus aandacht nodig. 
 
Als Consultant Customer Support help je onze klanten om goed te leren werken met onze software. Je traint ze, helpt ze om problemen op te lossen en je signaleert knelpunten en mogelijke probleemsituaties. Kortom, je bouwt een sterke vertrouwensrelatie op met je klanten, die je van tijd tot ook mag bezoeken. En dat is een avontuur op zich, als jouw klant bijvoorbeeld ergens in Ierland, Zwitserland, Amerika of misschien wel Nieuw-Zeeland gevestigd is!   
 
Je werkt meestal vanuit onze kantoorlocatie in Amerongen, waar, via ons ticketsysteem, vragen van onze klanten binnenkomen. Soms kun je die snel beantwoorden zodat jouw klant meteen door kan met de productie en soms moet je overleggen met je collega’s van support of misschien development. Aan het eind van de dag sluit jij je pc af met een goed en voldaan gevoel, voordat je naar huis gaat. Of misschien wel naar je hotel, om lekker te dineren!
 
Wat breng je mee?
Voor deze baan zoeken we niet zomaar iemand. Een aantoonbaar Hbo-niveau is belangrijk en 2 – 5 jaar ervaring bij een helpdesk (gerelateerde) functie zou ook heel fijn zijn. Kennis van SQL heb je echt nodig, omdat veel klantvragen database-gerelateerd zijn. 
 
Lijkt jou dit een mooie uitdaging? En ben je communicatief sterk? Stop jij pas als je de oplossing hebt gevonden en jouw klant verder kan? En vind je het leuk om bij een kleine, maar zeer internationale organisatie te werken? In een gezellig en gedreven team? 
 
Solliciteer dan! Want werken bij Ovotrack is bijzonder en leuk. Je krijgt veel vrijheid, 25 vakantiedagen, de kans om gedeeltelijk vanuit huis te werken, een goed pensioen, de kans om de hele wereld te zien, opleidingsmogelijkheden en een mooi, meer dan marktconform salaris. 
 
Je kunt je cv en motivatie sturen naar onze HR Manager, Judith Schoorlemmer, op judith@ovotrack.nl . Heb je vragen? Bel of app haar dan even, op 06-462 446 62.